Transport câini și pisici în Elveția

Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door către Elveția din România și din Elveția către România.

Suntem o companie de transport animale de companie international si punem la dispozitia clientilor nostri servicii de calitate premium, transparenta si conditii optime. In special atunci cand vine vorba despre relocare intr-o alta tara, ai nevoie sa stii ca micul tau prieten are parte de tot ceea ce este mai bun. Toate autoturismele din flota noastra sunt echipate corespunzator si autorizate A.N.S.V.A., au climatizare si incalzire, custi cu spatii generoase si individuale. Pe toata durata calatoriei ne asiguram ca animalele sunt bine, au mancare si apa suficienta. Soferii nostri detin atestat si au experienta necesara pentru a face drumuri lungi.

Ce trebuie sa stii in momentul rezervarii serviciilor noastre?

Rezervarea serviciilor noastre trebuie sa fie facuta din timp pentru a putea sa organizam totul eficient. Insa, trebuie sa se retina ca rezervarea nu este suficienta deoarece este necesar ca animalul de companie sa fie pregatit corespunzator. Animalele de companie pentru a putea parasi teritoriul tarii noastre trebuie sa detina un pasaport international valabil, sa fie vaccinati antirabic, microcipati, sa aiba implinita varsta de 4 luni, deparazitat intern si extern, supus unui examen clinic, informatii care trebuie sa se regaseasca in pasaport. Vaccinul antirabic se face cu minim 21 de zile inainte de data plecarii. De asemenea, toate aceste informatii trebuie sa ni le furnizati pentru a putea inscrie animalul de companie in Sistemul International Traces.

Servicii de transport caini si pisici Belgia organizate pana in cele mai mici detalii

Pe tot parcursul transportului asiguram comunicarea in mod constant pentru a te putea asigura ca nu au intervenit situatii nedorite. La randul nostru, suntem iubitori de animale si te asiguram ca vei putea beneficia de servicii de transport caini si pisici Belgia de calitate.

Intelegem pe deplin nevoile tale, motiv pentru care vei putea sa te bazezi intotdeauna pe noi. Pentru fiecare transport ne asiguram ca sunt indeplinite toate formalitatile iar tu vei putea sa organizezi restul aspectelor importante pe care le presupune mutarea in alta tara.

BINE DE STIUT INAINTE DE A TRANSPORTA CAINELE SAU PISICA către Elveția din România și din Elveția către România.

  1. Nici un animal de companie, câine sau pisica, nu poate să călătorească în afară României/Elveția fără Pașaport Internațional valabil.
  2. Câinele sau pisica poate pleca din țară, conform legislației în vigoare, doar după împlinirea vârstei de 4 luni și doar după ce a fost microcipat și vaccinat antirabic.
  3. Dată implantării microcipului trebuie să fie înainte de dată vaccinării antirabice
  4. Vaccinul antirabic trebuie să fie făcut cu minim 21 de zile înainte de dată programată pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat și parafat și trebuie să aibă ștampila rotundă și folia securizată
  5. În ziua plecării sau cu maxim 24 de ore înainte, câinele sau pisica, trebuie deparazitat intern și extern și trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie să se regăsească în Pașaportul animalului
  6. Cu 5 zile înainte de călătorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea să completăm în Sistemul Internațional Traces
  7. Va rugăm să țineți cont că, fără aceste informații, animăluțele nu pot fi transportate!