Despre companie

Suntem o companie cu o experienta considerabila in domeniul transportului de animale. Consideram ca fiecare animal merita sa calatoreasca in conditii cat mai bune si lipsite de stres. La randul nostru, suntem iubitori de animale si stim cat de mult iti doresti ca acestia sa se afle pe maini bune. De-a lungul activitatii noastre, am reusit sa transportam animale de companie in toata Europa, in siguranta, respectand toate conditiile legale in vigoare.

Detinem o flota de autovehicule echipate corespunzator si adaptate special pentru realizarea transportului de animale. Pe toata durata transportului asiguram confortul total pana in momentul in care acesta ajunge in siguranta la dumneavoastra si este preluat. Toate vehiculele noastre sunt autorizate A.N.S.V.A., cu aer conditionat si incalzire.

Desi avem multi ani de experienta ne adaptam si ne imbunatatim in fiecare zi pentru a putea livra servicii de inalta calitate.

Valorile noastre care ne recomanda sunt profesionalismul, atentia la detalii dar si experienta in domeniu. Suntem o echipa unita si dedicata iar la randul nostru suntem iubitori de animale. Clientii nostri multumiti ne recomanda pentru valorile noastre dar si pentru modul profesionist cu care gestionam fiecare transport. Nu uitam sa tinem cont de cerintele clientilor nostri pentru a ne asigura in permanenta ca animalele beneficiaza de cele mai bune conditii pe toata durata transportului, indiferent de distanta care trebuie parcursa.

Misiunea noastra este aceea de a deveni cei mai buni din domeniul nostru, astfel incat sa avem cel mai mare portofoliu de clienti multumiti. Noi vom continua sa muncim cu aceeasi dedicatie si acelasi profesionalism cu care sunteti familiarizati. Totodata, nu uitam sa ne imbunatatim cunostintele si experienta, astfel incat sa putem tine pasul cu vremurile actuale si sa putem oferi cele mai bune servicii de pe piata.

Suntem aici pentru orice informatie sau raspunsuri la intrebari. Siguranta si confortul sunt prioritatea noastra iar animalele tale de companie vor ajunge intotdeauna la destinatie relaxati si fericiti.

 

Cu drag echipa,