Servicii transport câini și pisici în Europa

Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door către cele mai multe țări din Europa.

Oferim transport internațional pentru câini și pisici în următoarele țări : Ungaria – Budapesta, Austria (Toate orașele), Germania (Toate orașele), Olanda (Toate orașele), Belgia (Toate orașele), Franța (Toate orașele), Anglia (Toate orașele), Țară Galilor (Toate orașele), Scoția (Toate orașele), Irlanda (Se poate aduce până în UK la feribotul care aduce în Irlanda)

Efectuam transporturi de animale de companie pe intreg teritoriul european, oferind cel mai bun raport calitate – pret de pe piata. Serviciile noastre de transport sunt realizate de soferi cu experienta si atestati care stiu cum sa intampine orice situatie neprevazuta pe drum. Detinem o flota de autovehicule autorizate A.N.S.V.A., avand toate dotarile necesare pentru a asigura un transport confortabil si relaxant pentru micile necuvantatoare.

Servicii de transport caini si pisici ireprosabile la un raport calitate – pret avantajos

Serviciile de transport animale oferite de noi au fost accesate pana in prezent de peste 8690 de clienti din toata Europa. Transportul animalelor de companie se realizeaza door to door si se mentine in permanenta comunicarea cu clientii nostri pentru a oferi in permanenta o actualizare asupra situatiei de pe teren. Suntem pregatiti indiferent de varsta si necesitatile animalului de companie.

Serviciile noastre de transport caini si pisici in europa sunt complete si iti punem la dispozitie:

  • Rezervarea pe loc a serviciilor online sau telefonic
  • Pregatirea actelor necesare pentru efectuarea transportului respectand conditiile legale
  • Stabilim detaliile si data transportului
  • Preluam animalele de companie de la adresa indicata
  • Mentinem o comunicare constanta cu clientii nostri
  • Livram animalul de companie direct la adresa indicata

Cele mai optime conditii de transport pentru animale de companie

Custile din interiorul autovehiculelor sunt special realizate pentru transportul pisicilor si cainilor, avand sisteme eficiente de blocare a usilor si dimensiuni corespunzatoare pentru fiecare rasa. De asemenea, spatiul dedicat transportului este iluminat corespunzator, astfel incat animalutele sa aiba parte de tot confortul posibil. Avem un numar de 40 de locuri individuale pentru fiecare transport. Din momentul imbarcarii micii pasageri sunt tratati cu caldura si afectiune, sunt ingrijiti si cazati corespunzator in cele mai bune conditii. Sunt hraniti, primesc apa, sunt atent supravegheati iar asternuturile custii sunt schimbate ori de cate ori este necesar.

Efectuam transport de animale de companie in tari precum Anglia, Franta, Belgia, Olanda, Austria, Elvetia, Germania si Ungaria, in toate orasele.

Alege un serviciu de nota 10 pentru animalutele tale si iti garantam ca se vor simti foarte bine iar transportul va fi mai putin stresant.