Transport câini și pisici în Franța

Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door către Franța din România și din Franța către România.

Orice iubitor de animale isi doreste pentru animalul sau de companie cele mai bune conditii si siguranta atunci cand vine vorba despre relocarea intr-o alta tara. Exista multe modalitati de transport caini si pisici Elvetia insa nu orice poate sa fie potrivit pentru animalul tau deoarece poate cauza stres si alte probleme. In plus, nu toate companiile aeriene, feroviare sau auto pot sa fie prietenoase atunci cand mentionezi ca urmeaza sa calatoresti cu animalul tau de companie.

Iti oferim servicii de transport caini si pisici Franta de calitate premium

Noi suntem aici pentru a-ti oferi cele mai bune solutii, astfel incat cainele sau pisica ta sa ajunga in siguranta la destinatie. Serviciile noastre sunt de inalta calitate si intelegem nevoile tale dar si pe cele ale animalului de companie. Detinem o flota de autovehicule autorizate A.N.S.V.A. echipate corespunzator transportului si dotate cu toate conditiile necesare pentru asigurarea transportului. Soferii nostri atestati au experienta considerabila in domeniul pe care il reprezinta si au capacitatea de asigura un transport in siguranta deplina pentru micii pasageri.

Rezervand serviciile noastre pe site vei avea garantia unui serviciu de calitate premium deoarece noi tratam cu seriozitate si profesionalism nevoile tale.

Pregatiri care se fac inainte de efectuarea transportului animalelor de companie in Franta

Pentru a efectua un transport in cele mai bune conditii, trebuie sa pregatesti animalul de companie pentru a putea parasi tara. Acest lucru presupune ca pisica sau cainele tau sa aiba implinita varsta de 4 luni, sa detina un pasaport international valabil, sa fie microcipat si vaccinat antirabic (vaccin care se realizeaza cu 21 de zile inainte de data plecarii). Cu maxim 24 de ore inainte, trebuie supus unui examen medical, sa fie deparazitat intern si extern. Cu 5 zile inainte este esential sa se ofere toate informatiile necesare pentru a putea sa inscriem animalul de companie in Sistemul International Traces.

De-a lungul calatoriei ne asiguram ca animalutele sunt fericite si relaxate. Livram door to door astfel incat sa ne asiguram ca totul este in regula si ca animalul tau de companie este preluat.

BINE DE STIUT INAINTE DE A TRANSPORTA CAINELE SAU PISICA către Franța din România și din Franța către România.

  1. Nici un animal de companie, câine sau pisica, nu poate să călătorească în afară României/Franța fără Pașaport Internațional valabil.
  2. Câinele sau pisica poate pleca din țară, conform legislației în vigoare, doar după împlinirea vârstei de 4 luni și doar după ce a fost microcipat și vaccinat antirabic.
  3. Dată implantării microcipului trebuie să fie înainte de dată vaccinării antirabice
  4. Vaccinul antirabic trebuie să fie făcut cu minim 21 de zile înainte de dată programată pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat și parafat și trebuie să aibă ștampila rotundă și folia securizată
  5. În ziua plecării sau cu maxim 24 de ore înainte, câinele sau pisica, trebuie deparazitat intern și extern și trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie să se regăsească în Pașaportul animalului
  6. Cu 5 zile înainte de călătorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea să completăm în Sistemul Internațional Traces
  7. Va rugăm să țineți cont că, fără aceste informații, animăluțele nu pot fi transportate!