Transport câini și pisici în Austria

Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door din România către Austria și din România către Austria.

Atunci cand intervin schimbari in viata ta si apare necesitatea de a te reloca, prioritatea ta este sa oferi tot ceea ce este mai bun pentru o calatorie confortabila. Relocarea animalelor de companie este o misiune destul de dificila insa, noi venim in intampinarea necesitatilor tale prin a-ti pune la dispozitie cele mai calitative servicii.

Transport caini si pisci Austria in cele mai bune conditii

Pentru a reduce in mod semnificativ impactul unei mutari, asiguram toate conditiile optime pentru o relocare fara stres. Transportul realizat cu autovehicule echipate corespunzator, autorizate A.N.S.V.A. si soferii nostri atestati cu experienta in domeniu, pot sa iti ofere garantia unei relocari optime realizate in timp util. Vei primi actualizari in timp real despre situatia de pe teren din timpul transportului si vei avea intotdeauna certitudinea ca toate cerintele tale sunt respectate.

In timpul calatoriei cainele sau pisica ta nu va ramane singura, ne oprim regulat pentru a verifica daca este totul in regula si vor primi apa si mancare suficienta pe toata durata calatoriei. De asemenea, in cazul in care animalul tau de companie urmeaza un tratament atunci ne vom asigura ca il va primi conform indicatiilor tale.

Ce trebuie sa stii inainte de a rezerva un transport animale de companie in Austria ?

Pentru ca transportul sa se realizeze in cele mai bune conditii, trebuie sa tii cont de faptul ca animalul trebuie sa aiba varsta de 4 luni implinita si are nevoie de pasaport international valabil. De asemenea, are nevoie de microcip si de un vaccin antirabic care, conform legislatiei trebuie sa fie efectuat dupa implantarea microcipului. Vaccinul antirabic se face cu minim 21 de zile inainte de data calatoriei iar cu 24 de ore inainte este necesar sa se realizeze o deparazitare interna si externa, impreuna cu un examen clinic. Toate aceste informatii trebuie sa se regaseasca in pasaportul animalului de companie iar cu 5 zile inainte avem nevoie de toate informatiile necesare pentru a-l inscrie in Sistemul International Traces.

Credem in puterea comunicarii cinstite si iti punem la dispozitie servicii de inalta calitate pe care sa te poti baza intotdeauna.

BINE DE STIUT INAINTE DE A TRANSPORTA CAINELE SAU PISICA Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door din România către Austria și din România către Austria.

  1. Nici un animal de companie, câine sau pisica, nu poate să călătorească în afară României/Austriei fără Pașaport Internațional valabil.
  2. Câinele sau pisica poate pleca din țară, conform legislației în vigoare, doar după împlinirea vârstei de 4 luni și doar după ce a fost microcipat și vaccinat antirabic.
  3. Dată implantării microcipului trebuie să fie înainte de dată vaccinării antirabice
  4. Vaccinul antirabic trebuie să fie făcut cu minim 21 de zile înainte de dată programată pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat și parafat și trebuie să aibă ștampila rotundă și folia securizată
  5. În ziua plecării sau cu maxim 24 de ore înainte, câinele sau pisica, trebuie deparazitat intern și extern și trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie să se regăsească în Pașaportul animalului
  6. Cu 5 zile înainte de călătorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea să completăm în Sistemul Internațional Traces
  7. Va rugăm să țineți cont că, fără aceste informații, animăluțele nu pot fi transportate!