Transport câini și pisici în Anglia ( UK )

Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door către Marea Britanie ( UK ) din România și chiar în Irlanda sau din Marea Britanie ( UK ) către România

Pentru o relocare fara stres si in cele mai bune conditii alege serviciile noastre

Foarte multi romani stabiliti in Anglia doresc sa aduca cu ei in noua resedinta animalul de companie. Insa, transportul animalelor de companie peste granita este o operatiune complexa care nu este intotdeauna simpla. Avand in vedere ca de la inceputul anului 2020, a avut loc Brexit-ul conditiile de calatorie in Anglia atat pentru persoane cat si pentru animalele de companie au suferit o serie de modificari.

Avand o experienta vasta in domeniul transportului de animale, suntem in permanenta conectati cu schimbarile legislative si avem capacitatea de a actiona in consecinta, astfel incat sa putem oferi servicii ireprosabile de fiecare data.

Bine de stiut inainte de a calatori transporta animalul de companie ( caini / pisici ) in Anglia

Animalele de companie nu pot calatori in afara tarii fara un pasaport international valabil iar legislatia in vigoare mentioneaza ca doar dupa implinirea varstei de 4 luni si dupa ce a fost microcipat si vaccinat poate sa paraseasca granita. Cu 21 de zile inaintea plecarii, trebuie sa se efectueze vaccinul antirabic la medicul veterinar iar acesta trebuie sa elibereze un document scris cu pixul, parafat si semnat, sa aiba stampila rotunda si folie securizata.

In ziua plecarii animalul de companie trebuie deparazitat intern si extern. De asemenea, trebuie sa fie supus unui examen clinic ale carui rezultate trebuie sa se regaseasca in pasaportul international. Cu 5 zile inainte de calatorie avem nevoie de toate aceste date pentru a putea completa Sistemul International Traces pentru a putea avea o actualizare a transportului in timp real. Fara respectarea acestor conditii transportul nu se poate efectua.

Cum asiguram transportul animalului de companie catre Anglia?

Fiind vorba despre un drum lung ne asiguram ca animalele de companie au parte de toate conditiile necesare: asternuturi, mancare, apa si eventual, jucaria lor preferata. Incercam sa intelegem nevoile clientilor dar si pe cele ale animalelor de companie si comunicam frecvent pentru a ne asigura ca oferim servicii de inalta calitate si ireprosabile.

Asiguram transportul animalului de companie door to door si ne concentram spre a oferi tot confortul necesar pentru ca micii pasageri sa ajunga la destinatie fericiti si relaxati.

BINE DE STIUT INAINTE DE A TRANSPORTA CAINELE SAU PISICA către Marea Britanie ( UK ) din România și chiar în Irlanda sau din Marea Britanie ( UK ) către România

  1. Nici un animal de companie, câine sau pisica, nu poate să călătorească în afară României fără Pașaport Internațional valabil.
  2. Câinele sau pisica poate pleca din țară, conform legislației în vigoare, doar după împlinirea vârstei de 4 luni și doar după ce a fost microcipat și vaccinat antirabic.
  3. Dată implantării microcipului trebuie să fie înainte de dată vaccinării antirabice
  4. Vaccinul antirabic trebuie să fie făcut cu minim 21 de zile înainte de dată programată pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat și parafat și trebuie să aibă ștampila rotundă și folia securizată
  5. În ziua plecării sau cu maxim 24 de ore înainte, câinele sau pisica, trebuie deparazitat intern și extern și trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie să se regăsească în Pașaportul animalului
  6. Cu 5 zile înainte de călătorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea să completăm în Sistemul Internațional Traces
  7. Va rugăm să țineți cont că, fără aceste informații, animăluțele nu pot fi transportate!