Transport câini și pisici în Ungaria

Suntem șoferi pe deplin calificați și iubitori de animale de companie, care asigură transportul pentru animale de companie câini și pisici door to door către Ungaria din România și din Ungaria către România.

Chiar daca din Romania pana in Ungaria distanta nu este foarte lunga, pentru un animal de companie tot reprezinta un stres. Atunci cand sunt pusi intr-o situatie noua, nu au aceeasi capacitate de adaptare ca oamenii. Tocmai din aceste motive dar si pentru a te asigura ca mutarea se face in cele mai bune conditii trebuie sa iei in considerare sa apelezi la firma noastra de transport caini si pisici Ungaria.

Asiguram transport caini si pisici Ungaria in cele mai bune conditii

Pentru ca si noi iubim animalele, intelegem pe deplin nevoile tale si ale micilor necuvantatori. In fiecare etapa ne asiguram ca totul este indeplinit cu succes iar animalele ajung in siguranta la noua locatie. Pentru efectuarea transportului utilizam autovehicule autorizate A.N.S.V.A. si colaboram cu soferi profesionisti cu atestat in domeniu. Intreg personalul nostru este instruit corespunzator pentru a putea asigura tot ceea ce este necesar pentru o calatorie confortabila.

Alegand serviciile noastre de transport caini si pisici Ungaria vei face ca intreg procesul de relocare sa fie mai confortabil si lipsit de stres pentru toti membrii familiei. Nu vom lasa animalul de companie niciodata singur in timpul transportului si asiguram toate conditiile necesare.

Lucruri pe care trebuie sa le stii despre transportul de animale

Dupa rezervarea serviciilor, vom stabili impreuna toate detaliile pentru efectuarea transportului. De asemenea, la randul tau, trebuie sa faci o serie de pregatiri. Animalul de companie pentru a putea parasi tara trebuie sa aiba varsta de 4 luni impliniti, sa fie vaccinat antirabic, sa aiba microcip. Inainte de calatorie, trebuie supus unui examen medical, sa fie deparazitat intern si extern. Cu 5 zile inainte de calatorie avem nevoie de toate informatiile si inscriem animalul in Sistemul International Traces.

Siguranta si confortul animalelor de companie este prioritatea noastra si vom mentine comunicarea cu tine pentru a-ti oferi informatii in fiecare etapa a calatoriei. Iti oferim o colaborare transparenta, bazata pe comunicare, confortabila si respectand toate aspectele care tin de calitatea serviciilor.

BINE DE STIUT INAINTE DE A TRANSPORTA CAINELE SAU PISICA către Ungaria din România și din Ungaria către România.

  1. Nici un animal de companie, câine sau pisica, nu poate să călătorească în afară României/Ungariei fără Pașaport Internațional valabil.
  2. Câinele sau pisica poate pleca din țară, conform legislației în vigoare, doar după împlinirea vârstei de 4 luni și doar după ce a fost microcipat și vaccinat antirabic.
  3. Dată implantării microcipului trebuie să fie înainte de dată vaccinării antirabice
  4. Vaccinul antirabic trebuie să fie făcut cu minim 21 de zile înainte de dată programată pentru plecare. Acesta trebuie scris cu pixul, trebuie semnat și parafat și trebuie să aibă ștampila rotundă și folia securizată
  5. În ziua plecării sau cu maxim 24 de ore înainte, câinele sau pisica, trebuie deparazitat intern și extern și trebuie supus unui examen clinic. Toate aceste date trebuie să se regăsească în Pașaportul animalului
  6. Cu 5 zile înainte de călătorie vom avea nevoie de toate aceste date pentru a putea să completăm în Sistemul Internațional Traces
  7. Va rugăm să țineți cont că, fără aceste informații, animăluțele nu pot fi transportate!